Ordbog modsatte ord. det modsatte af tørstig — blog.codercamps.com

antonym — blog.codercamps.com

Ordbog modsatte ord

Vi har kort beskrevet det ovenstående. Derfor vil der forekomme forslag til synonymer som ikke er helt korrekte, men vi har valgt at der hellere må være for mange forslag end for få. På den ene side et fransk ord, der udtrykker en mulighed og på den anden side et engelsk ord, der udtrykker en sikkerhed. Det skal være overraskende, inspirerende og give ideer til hvordan du kan skabe variation i dit sprog. Men en ordbog kan ikke være nøglen til alle oversættelser.

Next

det modsatte af tørstig — blog.codercamps.com

Ordbog modsatte ord

Det mener vi og arbejder vi hårdt på. Både den førsteårsstuderende, som lige skal stifte bekendtskab. Vi kan ikke klare alle dine problemer. Når man er sulten, så spiser man, og så er man mæt. Men dette projekt er mere en stræben efter økonomisk effektivitet og ydelse. Det kræver nemlig god viden indenfor begge sprog, man ønsker at arbejde med, for at gøre godt brug af en ordbog.

Next

modsat — blog.codercamps.com

Ordbog modsatte ord

Vi arbejder hver dag, på at tilføje flere ord. Vi vil løbende arbejde på, at gøre den så indholdsrig, som muligt. Dette er afgørende for at du får maksimalt udbytte ud af denne synonymordbog. Hvilket vi håber afspejler sig i vores brugervenlighed. Ordene på denne side optræder i Den Danske Ordbog 2003-05 med den redaktionelle forkortelse gl. Det Danske Sprog- og Litteraturselskab udgiver torsdag d.

Next

Det ord af optimal

Ordbog modsatte ord

Vi håber at du vil hjælpe os med at øge antallet af ord i databasen, og vi håber at du vil tilføje ord som du med sikkerhed har set i en krydsordsopgave. Alle sprog har mange synonymer, hvilket er med til at skabe variation i sproget. De sidste årtier er der nemlig blevet skrevet og udgivet en lang række bilangvale ordbøger specielt for økonomiske formål. Ordbog over det Danske Sprog medtager desuden glosen utørstig, men dette ord har heller ikke den store udbredelse. Som sagt ovenover er denne liste alfabetisk for at gøre det nemmere at lede efter et specifikt ord. Det skal også huskes, at ordbøger bliver skrevet på et tidspunkt og at en definition på ord kan være totalt korrekt på det tidspunkt, men derefter blive forkert med tiden. Dog nævnes det også, at vi vil gøre den indholdsrig.

Next

det modsatte af tørstig — blog.codercamps.com

Ordbog modsatte ord

Hedder det han faldt gennem isen eller han faldt igennem isen? Vær med til at kåre de grimmeste ord og udtryk fra året der gik i berlingske. Der vil løbende blive tilføjet flere juridiske, hvad nogen vil kalde fremmedord til siden. Jura er lavet til alle, selvom det er de færreste, som virkelig kan forstå det. Det tager tid at gøre svære ting nemme. Selvfølgelig kan man stadig diskutere dette og synes at en selv en tosproget ordbog har en vigtig vidensfremende rolle, hvis man mener at lære et andet sprog, eller simpelthen lære nogle ord på et andet sprog, er generelt og altid vidensfremende. Det skal også huskes, at en ordbog er et opslagsværk, som ikke er beregnet til at blive læst fra den ene ende til den anden.

Next

Synonym for Modsætning

Ordbog modsatte ord

Således kan man sagtens gøre sig forståelig på dansk uden at kende alle synonymer, men det skaber et flottere og mere sofistikeret sprog i både skrift og tale, hvis man variere ordene. Når man søger på et ord på sproget. Læs mere om ideen bag denne synonymordbog. Søger du efter en synonymordbog på dansk, så er Synonymet. Ellers er det jo ikke simpelt. Ordene på denne side optræder i Ordbog over det danske Sprog 1918-56 med den redaktionelle forkortelse jæg. Det er en dansk ordbog, der hjælper dig til at løse dine kryds og tværs opgaver.

Next