Se og hør no. Se og Hør Tirsdag

Se og hør

Se og hør no

De tre siste ukene blir det dog for mye av det samme. På fest, i hverdagen og i luksuslivet - Se og Hør Tirsdag holder øye med kjendisene og gir deg alltid de seneste oppdateringene! Bladet kommer ut én gang i uken og lar deg komme tett innpå Norges kjendiser. Det er ikke noe uenighet rundt det lenger, sier han. Et abonnement på Se og Hør Tirsdag - Norges mest leste kjendisblad — holder deg oppdatert på alt som dreier seg om kjendiser. Se og Hør holder også øye med internasjonale kjendiser og hva som skjer i livene deres. Din e-postadresse lagres så lenge du åpner og leser våre nyhetsbrev eller om du bestiller via vår hjemmeside. Tror på 40 nye år Og han mener framtida ser lys ut for bladet - og håper på 40 nye år.

Next

blog.codercamps.com: Se og Hør TV

Se og hør no

Så det er hektiske dager, sier han fra dekk. Hvis informasjonen er feilaktig, irrelevant eller ufullstendig kan du kreve at informasjonen endres eller slettes. Du kan enkelt melde deg av våre nyhetsbrev via en lenke lengst ned i nyhetsbrevet eller via vår kundeservice. Det er klart at leserne blir eldre, men så lenge vi klarer å opprettholde eksklusive bildeserier, så har vi noe ingen andre har, sier han. Og det var langt fra gitt at samarbeidet mellom de to konkurrentene skulle gå bra. Skilsmisser, utroskap og forelskelse — hvis det skjer leser du om det i Se og Hør. Ifølge personverndirektivet har du rett til å vite hvilke opplysninger vi har registrert på deg.

Next

blog.codercamps.com: Se og Hør TV

Se og hør no

Det var jo stor uenighet i begge leire om vi skulle klare å få til det. Se ukens best og verst kledde. Samtidig kommer to blader i uka - som fortsatt selger godt. Da Medier24 publiserte lesertall høsten 2017. En av de som ikke legger skjul på sin kjærlighet til Se og Hør er redaktør Ulf André Andersen. Når du oppgir din e-postadresse godkjenner du at dine opplysninger blir brukt i vår virksomhet for sende tilbud og informasjon til deg i våre nyhetsbrev. Det har de ikke gjort på lenge, så det tror jeg blir veldig gøy, sier han.

Next

Tv

Se og hør no

I dag er det førti år siden førsteutgaven av Se og Hør ble publisert. Jeg er trofast kjøper av bladet som gir meg god underholdning. Paret Vandela og Petter har preget forsiden i tre uker,- der bør være grense for profilering av samme paret, i ulike situasjoner og steder. Og at vi har klart å transformere et ukeblad til en digital virksomhet. Det er to vidt forskjellige målgrupper på nett og papir, sier han.

Next

Se og Hør

Se og hør no

Kongelige i Norge, Sverige og rundt om Europa er et stort fokus i bladet og lesere får et unikt innblikk i de forskjellige kongefamilienes liv. Bladet har gjennom en årrekke vært utskjelt av enkelte og elsket av andre - enten de tør å innrømme det eller ikke. Første utgave ble publisert 21. Bladet inneholder motereportasjer og lar deg følge med på hvordan kjendisene kler seg. Og han lover et show fullt av overraskelser, gamle og nye artister.

Next

blog.codercamps.com: Se og Hør TV

Se og hør no

Langt fra alle tradisjonelle ukeblader har klart den overgangen, sier han. Ukebladet gir deg de ferskeste nyhetene og gjør livet litt gladere! Han varmer opp til søndagens 40-års jubileumsshow på danskebåten, sammen med bladets 500 mest trofaste lesere. Jeg tror kanskje ikke vi har to blader om førti år, men jeg tror Se og Hør fortsatt finnes. . Dersom vi merker at du ikke leser våre nyhetsbrev eller legger inn bestillinger fjerner vi din e-postadresse innen 18 måneder. Fellesdesk for kjendisnyheter En av tingene han er mest stolt av at de har fått til er en fellesdesk for kjendisnyheter, som de har sammen med Dagbladet.

Next

Se og hør

Se og hør no

Tirsdagsutgaven kommer tidligst i posten på onsdager. Der er jo så mange og mye å skrive om. . . . .

Next