Skægpest behandling. Skægpest

SKÆGPEST

Skægpest behandling

Skægpest, der også kendes under det latinske navn pseudofolliculitis barbae, opstår i forbindelse med barbering og hårfjerning. Det kan udvikle sig til indgroede hår, skægpest og røde knopper. Skægpest er en meget udbredt, almindelig og uskadelig bakterieinfektion. Tjek hele paletten i menuen ovenfor eller se et udpluk af vores mest populære behandlinger herunder. Der findes en blød og en hård version.

Next

Stafylokokker

Skægpest behandling

Eller endnu værre hvis du har lånt en andens barbergrej, og der ikke er helt rent. Aloe vera — Er kendt for at rense huden og lindre kløe og svie fra skægpest — Renser huden og skaber balance, samtidig med at den lindrer smerterne — Har rensende og beroligende egenskaber, som er virksomt til skægpest Tea tee olie - Har rensende og beroligende egenskaber, som er virksomt til skægpest Husk at og tea tee olie er æteriske olier, som skal fortyndes, før de kommer på huden. Brug nye håndklæder eller vaskeklude — Udskift dagligt dine håndklæder eller vaskeklude, hvis du bruger dem på områder, som du har barberet Er du meget udsat for hudirritation, bør du overveje at droppe barberskraberen og i stedet investerer i en god barbermaskine, da de er mere skånsom mod huden. Alt ovenstående er skrevet vejledende. Hygiejnen er meget vigtig, og her gælder præcis de samme vilkår, som hos mænd, nemlig at holde barbergrejet, håndklæder mm rent, og kun bruge det privat! Om man finder det smertefuldt er individuelt, men laserens indbyggede hudkølesystem er med til at minimere ubehaget under behandlingen, og det er heldigvis også hurtigt overstået. Permanent hårfjerning er altså ikke blot en metode til at slippe for at skulle barbere ben, men den kan især bruges, hvis hårvæksten er decideret generende, eller du døjer med mange hudgener generelt og gerne vil slippe af med problemet én gang for alle. Mænd, der har fedtet hud eller en , er generelt mere udsatte for skægpest end andre.

Next

Træt af kløe? → Få svar på, hvorfor det klør, og hvordan det behandles

Skægpest behandling

Er du uheldig, kan knopperne udvikle sig til egentlige bylder, som ofte resulterer i feber og sygdom. Lad skægget gro Hvis du allerede er ramt, eller får skægpest med jævne mellemrum, kan du prøve at lade skægget vokse ud. Derfor er vi også meget godt inde i, hvilke ting du skal bruge for at få den helt rigtige barbering. De to sidstnævnte infektioner ses dog udelukkende hos svækkede patienter, der f. Herudover anvendes svampedræbende creme i ansigtet og på overkroppen.

Next

DIY: Skægpest

Skægpest behandling

De kan opstå overalt på kroppen, men optræder typisk i hårbunden og skægregionen eller på benene, overarmene, brystet eller ryggen. Mænd vil altså typisk få skægpest i ansigtet, når de fjerner skægget ved barbering, deraf navnet. En behandling med aluminiumklorid i en alkoholopløsning eller Iontoforese, som er en slags elektrisk antiperspirant har også vist sig nyttigt. Antallet af behandlinger svinger fra person til person, og derfor er det nødvendigt med en grundig konsultation inden behandlingen påbegyndes. I mere end 30 år har vi udviklet problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet, med nøje udvalgte naturlige aktiver.

Next

Behandling af Skægpest → 5 Trin Du Bør Kende + Video

Skægpest behandling

Ud over at det er smertefuldt at have skægpest, er det også generende at have små røde knopper, der er meget tydelige for enhver og svære at skjule; specielt hvis de sidder i ansigtet. Det fungerer ved at du sender et kraftigt lys som minder lidt om laser ned i hårfolliklen, hvor det derefter vil ødelægge håret og hårsækken så der ikke længere vil vokse hår ud. Det skyldes, at de enterotoksiner, som stafylokokkerne producerer, er relativt varmestabile og kun ødelægges langsomt ved kogning. Undgå at bruge cremer, lotion, deodorant og lignende, den dag hvor voksbehandlingen finder sted. Først og fremmest handler det om at sørge for, at de bakterier, som vi alle naturligt har i huden, ikke kommer ned i hårsækken, når du barberer dig.

Next

Permanent hårfjerning i København

Skægpest behandling

De fleste svampeinfektioner kan behandles forholdsvist nemt med , opløsninger, tabletter eller shampoo. Vær opmærksom på hårets gro retning, da det godt kan skifte fra område til område dette gælder især intimbarbering. Begge tilstande kan give kløe, og i langt de fleste tilfælde er behandlingen kirurgisk, hvor man udtømmer bylden eller fjerner fistlen. Af samme årsag må du ikke anvende selvbruner i 2 uger før permanent hårfjerning. Laseren fungerer ved, at hårstrået absorberer lyset fra laserens stråle.

Next

Sådan undgår du skægpest

Skægpest behandling

Her behandler man typisk fast to gange om ugen med medicinsk shampoo og creme med hævelsesdæmpende hormon eller calcineurinhæmmende cremer, der også virker hævelsesdæmpende. Huden bliver både peelet og blødgjort, og fødderne efterlades bløde og velplejede. Infektionen opstår typisk, når man anvender barbergrej, der ikke har været rent, men kan også opstå, hvis man bruger urene håndklæder, vaskeklude eller andet, der kommer i kontakt med huden før, under eller efter barbering. Pludselig opstået svær skæleksem hos specielt mænd der har sex med mænd bør rejse mistanke om. Uanset om du bruger en skraber eller en barbermaskine, er efterbehandlingen en vigtig del af det, at opretholde en sund balance i huden. Alt du skal gøre, er at rengøre huden og påføre sprayen eller cremen. Det bedste man kan gøre er enten at droppe intimbarbering eller følge nogle gode råd, som blandt andet går ud på, at man altid bør bruge en ren og skarp skraber, så man undgår infektioner og bakterier i området.

Next